Office for rent, Szeged

Home » Office for rent, Szeged » Office for rent, Szeged

400 000 Ft

€1 009
Details of advertiser

Bozsó Bence

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text
On the main square of Szeged, Széchenyi Square, I offer for rent the ground floor + gallery shown in the pictures, with a total floor area of 100 m2! The shop premises - whose shop windows and entrance face the main square and can be accessed directly from the street - the ground floor part has a usable floor area of 86 m2, which consists of a 73 m2 open-air shop space, a rear warehouse opening from it and a men's and women's bathroom block, while the 14 m2 an office, a staff toilet and a dressing room were placed in the gallery. Previously, it operated as a cafe and sandwich bar for tens of years, so it is also suitable for catering, but this profile is by no means limited, it can also provide an excellent location for a bakery, any other commercial unit or even a customer service office! The owner is looking for a reliable, long-term tenant and asks for a deposit of at least 2 months! The listed guide price does not include VAT!

Original text
Szeged főterén, a Széchenyi téren kínálom bérbevételre a képeken látható földszint + galériás, összesen 100 m2 alapterületű üzlethelyiséget!
Az üzlethelyiség - melynek kirakatai és bejárata is a főtérre néz, közvetlenül az utcáról megközelíthető - földszinti része 86 m2 hasznos alapterületű, amely egy 73 m2-es egylégterű üzlettérből, egy onnan nyíló hátsó raktárból és egy férf-női vizesblokkból áll, míg a 14 m2-es galérián egy iroda, személyzeti wc és öltöző került elhelyezésre.
Korábban több tíz évig kávézóként és szendvicsbárként működött, így vendéglátásra is alkalmas, de ez a profil koránt sem kötött, akár pékségnek, de bármilyen egyéb kereskedelmi egység vagy akár ügyfélszolgálati irtoda részére is kiváló elhelyezést nyújthat!
A tulajdonos megbízható, hosszú távú bérlőt keres és minimum 2 havi kaució megfizetését kéri!
A feltüntetett irányár az általános forgalmi adót nem tartalmazza!

Details of Office

Ground floor

Store area

100 square meter

In office complex

Ownership

Map