Office for sale, Nagykapornak

Home » Office for sale, Nagykapornak » Office for sale, Nagykapornak

14 300 000 Ft

€36 072
Details of advertiser

Kiss Erika

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text

Original text
Eladásra kínáljuk ezt a különleges adogatásokkal rendelkező beruházást igénylő egy szintes ingatlant Nagykapornak településén. Az építmény egykor kvártélyház, városháza illetve csárdaként funkcionált.
Az egykori csárda bejárata délről a festői képet nyújtó déli homlokzatról, a három félköríves tornácról nyílik. Az utcai homlokzat szimmetrikus rendjét az eltérő pinceajtók bontják meg. A belső terek világos és tágasak. Az épület műemlékként van nyilvántartva, jelenlegi tulajdonosa elkészítette a tervdokumentációt amivel vendégházzá alakítható és az új tulajdonosnak szükség szerint átadja. A tervdokumentációba szerepel 3 apartman, egy lakás,1 kiszolgáló tér, 1 közös tér kialakítása.
Nagykapornak a Zalai dombság középső részén helyezkedik el egy észak-déli völgy keleti felén. A község a 76-os Zalaegerszeget a Balaton térségével összekötő másodrendű fő út mentén fekszik. A történelmi település két vízfolyás patak kereszteződésének észak- keleti dombján létesült.
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot!
Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken.
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Details of Office

n/a

Office

240 square meter

n/a

n/a