Office for sale, Lovasberény

Home » Office for sale, Lovasberény » Office for sale, Lovasberény

598 000 000 Ft

€1 508 463
Details of advertiser

Leitner Tamás

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text

Original text
Lovasberény, Lujzamajor: Exkluzív, Innovatív Épületegyüttes

Székesfehérvártól 15 percre, Lovasberény, Lujza majorban minden igényt kielégítő Inkubátorház és a hozzátartozó terület eladó.
Az ingatlan kiválóan alkalmas klasszikus cégközpont, irodaház funkcióra, továbbá egészségügyi szolgáltatóház, rehabilitációs intézmény, munkásszállás, kollégium, oktatási intézmény, idősek otthona, lakások kialakítására, vagy akár rendezvények megtartására is alkalmas.
A kettő, illetve a három szintes, összesen 1750 m2 hasznos alapterületű irodaház 2014-ben teljes felújításon és korszerűsítésen esett át. Ennek eredményeképpen 20-100 m2-s exkluzív kialakítású irodák, oktató és bemutatótermek, tárgyalók, illetve, az épület minden folyosóján saját konyha, étkező és vizesblokk került kialakításra.
A legfelső emeleten egy 160 m2-s szolgálati lakás kapott helyet.
Korszerű fűtési rendszerrel- 2 db faaprítékos automata kazán a lelke-, napkollektoros meleg víz ellátással, akadálymentes közlekedés biztosításával- lift üzemelése -, saját melegítő konyha lehetőséggel és étterem meglétével rendelkezik az ingatlan.
Az épületben kiépített gyengeáramú szolgálat, központi szerver- és telefonközpont is található.
A területen további fejlesztési lehetőségek is előkészítésre kerültek, a már meglévő, felújítandó épületre kész tervek állnak rendelkezésre, -24 lakásos apartmanház-, vagy nyugdíjas otthon kialakítására is alkalmas lehet.
Az esővíz egy 50 m3-s tárolóban gyűlik, amely visszaforgatva a mellékhelyiségek víz igényét szolgálja ki.
Az épület mellett egy vasipari termékeket előállító modern üzemcsarnok található, amit jelenleg bérelnek, mely ezáltal havi biztos bevételt hoz. Az üzemcsarnok korszerű, rendkívül világos, 2 db 10 tonnás híddaruval felszerelt, melyhez szociális helyiségek is tartoznak.
Térkővel burkolt, 95 férőhelyes gépkocsi parkoló, sorompós beléptető rendszer, térfigyelő kamerák biztosítják a zárt udvaron belül a kényelmes és biztonságos parkolást. A terület mérete 25000 m2, amely teljesen bekerített, amennyiben ez kevés lenne bővíthető, a mögötte lévő szintén bekerített,
23963 m2-s ipari telekkel.
A terület GKSZ besorolása szerint:
-legkisebb kialakítható telekterület 8000 m2,
-megengedett legnagyobb beépíthetőség 30 %
-minimális zöldfelület 30 %
-egy telken több főépület is elhelyezhető
-legnagyobb építménymagasság 9,5 méter

Jöjjön és nézzük meg együtt!

Ha bármi kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy az ön ingatlanát el kell adni a vásárláshoz, hívjon bizalommal.

Details of Office

n/a

Office

2 500 square meter

n/a

n/a