Office for sale, Korlát

Home » Office for sale, Korlát » Office for sale, Korlát

14 990 000 Ft

€37 812
Details of advertiser

Kovács Julianna

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text

Original text
KORLÁT TELEPÜLÉS LEGJOBB BEFEKTETÉSE

Borsod -Abaúj -Zemplén váregyében KORLÁT község fő utcáján kínálok megvásárlásra egy nagyon sok lehetőséget magában hordozó ingatlant, amely egyébként BOLT -PRESSZÓ -ÉS DOHÁNYBOLT EGYBEN.
Az ingatlan1998-ban épült 91,25nm nagyságú, téglából épült cseréppel fedett, központi fűtéses ingatlan, amelynek burkolatai jó állapotúak. Természetesen külön vizesblokkok lettek kialakítva a személyzeti és vendégoldalon is.
KÉT FŐ HELYISÉGBŐL ÁLL. Az egyik fő rész a bolt, amely a főutcáról is nyílik, a másik egy presszó rész, amely az udvar irányába néz. A két helyiség egyébként átjárható. A presszó rész egy nagy teraszon keresztül is megközelíthető. A terasz fából épült burkolata beton.
A BOLT HELYISÉG MINDEN ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK, CSAK FEL KELL TÖLTENI ÁRUKÉSZLETTEL ÉS NYITHATÓ AZ AJTÓ. A presszó helyiség is működő képes itt is megvan minden tárgyi eszköz a nyitáshoz.
Nyílászárói részben fém hőszigetelt ablakok és bejárati ajtók, részben fa hőszigetelt ablakok, a belső ajtók fából vannak. Az üzlet egyébként minden olyan berendezési tárgyat magában foglal, ami a megnyitáshoz szükséges. POLCOK, HŰTŐK EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK.
FŰTÉSE KÖZPONTI FŰTÉS, AMELY VEGYESTÜZELÉSŰ KAZÁNNAL TÁPLÁLT.
Természetesen hideg -meleg víz, vezetékes ivóvíz is van, de találunk egy kutat is a kert közepén, amely nagyon jó szolgálatot tehet, kocsimosásra vagy medence felöltésre.
Fontos megemlíteni, hogy a kert szépen gondozott és körbe van kerítve. Ide tartozik egy könnyűszerkezet falazatú tároló is amely akár két állásos garázsként is működhet. Az ingatlan mellett található a község rendezvény udvara is.
AMENNYIBEN FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉREM HÍVJON NÉZZÜK MEG AZ INGATLANT…MINDENKÉPPEN MEGÉRI GONDOLKODNI RAJTA.
KIS RÁFORDÍTÁSSAL FANTASZTIKUS NYARALÓ IS LEHET!! ÉPÜLETSZERKEZETI MEGOLDÁSA MIATT AKÁR MINDEN BELSŐFAL BONTHATÓ.
helyiséglista:
bolthelyiség: 55,67nm
presszó helyiség: 24,47nm
wc: 4,04nm
wc: 2,29nm
kazánház: 9,37nm
raktár: 7,80nm
terasz: 42,98nm
tároló könnyű szerkezettel: 54 nm

Details of Office

Ground floor

Store area

95 square meter

n/a

n/a