Industrial for sale, Miskolc

Home » Industrial for sale, Miskolc » Industrial for sale, Miskolc

125 200 000 Ft

€319 959
Details of advertiser

Takács Alán

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text

Original text
Miskolc Újdiósgyőr, Győri kapu határán fekvő rendezvények, oktatás, és különböző szakkörök számára kialakított ingatlan eladó!

Az épület összes hasznos alapterülete: 1 915 m²
Az épület összes redukált alapterülete: 1624m²

A telekingatlan leírása:
A teljesen körbekerített ingatlan földterülete 1266m², mely szabályos téglalap alakot formál, sík domborzati viszonyok mellett. Az épülettel nem fedett rész kb. 344m², teljes felületén aszfalt burkolattal rendelkezik és a belső közlekedést szolgálja. A parkolás közterületen megoldott.
A telek összközműves (villany-, víz-, gázellátás és szennyvízcsatorna), de az épületbe a gázközmű nincs bevezetve.

Az épület leírása:
Az ingatlanon található épület két részből áll, az első - utcafronti "A"- részt 1936-1940 között, a második részt "B"- amely az eredeti épület mögött kapott helyet -az 1960-as években építették.

Az utcafronti épület (A épület) alagsor + földszint + emelet + padlástér tagolású. Az alagsorban tárolók, és egy férfi WC található. A földszinten porta, irodák, klubhelyiség, továbbá a színháztere, melynek mérete 378 m2, befogadóképessége 300 fő. Az emeleten könyvtár, olvasóterem, ifjúsági terem található. A padlástér egy kis része beépített, amely jelenleg raktárként funkcionál.

Az épület másik szárnya (B épület) pince + alagsor + földszint + 2 emelet tagolású. A pincében található az ingatlan fűtését biztosító 2 db széntüzelésű kazán, (ezek nem üzemképesek), egy széntároló, egy salaktároló, műhelyek, öltöző és egy zuhanyzó + WC. Az alagsorban egy tároló továbbá van még egy helyiség. A földszinten és az 1-2 emeleten több, különböző féle tevékenység folytatására alkalmas helyiség, kiszolgáló helyiségek, női-férfi öltözők vizesblokkokkal lettek kialakítva.

Az épületek műszaki állapota megfelelő, de részleges felújításra szorul. Nagyobb beruházású felújítás 2010-2015 között volt, ekkor a tetőfelújítás is megtörtént, a meglévő palafedésű tető megtartása mellett, bitumenes zsindelyfedést kapott az épület. Továbbá a nyílászárókat - az új szárny földszinti részét kivéve - műanyag, hőszigetelt üvegezésű ablakokra cserélték.


Közlekedés:
Az ingatlan egészének megközelítése kiváló, burkolt utak állnak rendelkezésre a gyalogos, és a gépkocsiforgalom számára. Ugyanezzel jellemezhető a tömegközlekedési kapcsolata, hiszen a városi autóbusz és villamos megállója az épülettől 150 m-en belül található.

Details of Industrial

Average

Other

n/a

1 915 square meter

n/a