House for sale, Csobánka

Home » House for sale, Csobánka » House for sale, Csobánka

95 000 000 Ft

€248 308
Details of advertiser

Bondár Gábor

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text

Original text
Különleges ajánlat! Csobánka legszebb részén, GYÖNYÖRŰ környezetben, 2023 év végi átadással, új építésű, panorámás ikerházak 50 % befizetésével leköthetők.
A házak teljesen elszeparált kertrésszel, kocsibeállóval rendelkeznek.

Az ár kulcsrakész állapotra és alap kert rendezésre vonatkozik, ütemezett finanszírozással.
A látványtervben szereplő belsőépítészeti megoldások opcionálisan megrendelhetők.

Az ingatlanok jól megközelíthető helyen,aszfaltos út mellett, elvehetetlen FESTŐI körpanorámás telken épülnek, leinformálható, kiváló referenciákkal rendelkező kivitelező által.Csobánka a Megyeri hídtól 15 percre egy elbűvölő völgyben fekszik. Kiváló az infrastruktúra, új óvoda és iskola, gyermekorvos, állatorvos, gyógyszertár, üzletek stb helyben megtalálhatóak. Népszerű kiránduló helyek, túraútvonalak rövid sétával elérhetőek.

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Details of House

106 square meter

358 square meter

excellent

Self-contained house

Light structure

Geothermal

n/a

Modern convenience

Newly built

n/a

1 floor

n/a

Map