House for sale, Balatonfűzfő

Home » House for sale, Balatonfűzfő » House for sale, Balatonfűzfő

147 000 000 Ft

€375 671
Details of advertiser

Turai Ákos

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text
COZY VILLA BUILDING IN BALATONFűZFő, WITH A BEAUTIFUL VIEW, PARTIAL PANORAMIC OF BALATON For sale is a medium-condition, well-equipped, two-story, 140 sqm interior villa building with three separate living areas, in a quiet, asphalt street in Balatonfűzfő. The building has three separate apartments with separate entrances, but with a small investment, the two floors and the three apartments can be opened together. The 70 sqm upstairs apartment has three large bedrooms, a cozy living room with a balcony, a kitchen-dining room, a bathroom and a toilet. The rooms are covered with laminated parquet, the bathroom, toilet and kitchen with tiles. In the larger lower apartment there is a living room, a bedroom, a kitchen, a bathroom, an entrance hall, a conservatory and a toilet. The smaller apartment consists of two larger rooms. The lower level needs to be renovated. The property also includes a 25 sqm renovated outbuilding-guesthouse, in which a kitchenette, a living room-bedroom and a bathroom-toilet have been designed. The house is in good static condition, the walls are made of 30-grade bricks, the lower level has a concrete slab, and the upper level has a wooden slab. The attic can be built in. In the annex, the heating is provided by a wood-burning stove, and the hot water is provided by an electric boiler. Gas can be found inside the plot! The 808 square meter garden has a parking space, a drilled well, a garden patio - a garden grill and several garden storage rooms. The primeval wood environment provides the perfect location for unclouded rest, relaxation, and recharge. Lake Balaton approx. It can be reached on foot in 5 minutes. IT CAN BE A GREAT CHOICE FOR LARGE FAMILIES, BUT IT CAN ALSO FUNCTION AS A MULTI-GENERATION RESIDENCE. THE HOUSE IS ALSO PERFECT FOR A PRIVATE CLINIC, LUXURY APARTMENT, LAW OFFICE OR COMPANY HEADQUARTERS! Call and make sure of this in person! +36 20 258 5752 Dream-Ing - Home from a dream

Original text
HANGULATOS VILLA ÉPÜLET BALATONFŰZFŐN, SZÉP KILÁTÁSSAL, BALATONI RÉSZPANORÁMÁVAL

Eladó egy közepes állapotban lévő, jó adottságokkal rendelkező, három különálló lakrésszel rendelkező kétszintes, erkélyes 140 nm-es belterületi villa épület, Balatonfűzfő csendes, aszfaltos utcájában.

Az épületben három különálló, külön bejárattal rendelkező lakrész lett kialakítva, egy kis ráfordítással azonban a két szint és a három lakrész egybenyitható.

A 70 nm-es emeleti lakásban három nagy méretű hálószoba, egy hangulatos, erkélyes nappali, egy konyha-étkező, egy fürdőszoba és egy WC lett kialakítva. A szobák laminált parkettával, a fürdőszoba, WC és a konyha járólappal vannak burkolva.

A nagyobbik alsó lakrészben egy nappali, egy hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, egy előtér, egy télikert és egy WC található. A kisebbik lakrész két nagyobb szobából áll. Az alsó szint felújítandó.

Az ingatlanhoz tartozik egy 25 nm-es felújított melléképület-vendégház is, amelyben egy konyhasarok, egy nappali-háló és egy fürdőszoba-WC lett kialakítva.

A ház statikailag jó állapotban van, a falak 30-as téglából épültek, a lenti szinten betonfödém, a fenti szinten fafödém van. A tetőtér beépíthető.

A melléképületben a fűtésről egy fatüzelésű kályha gondoskodnak, a meleg-vizet villanybojler szolgáltatja. Gáz a telken belül található!

A 808 nm-es kertben helyet kapott egy kocsibeálló, egy fúrt kút, egy kert kiülő - kerti sütögető és több kerti tároló is. Az ősfás környezet tökéletes helyszínt biztosít a felhőtlen pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

A Balaton kb. 5 perc alatt elérhető gyalogosan.

NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS LEHET NAGYCSALÁDOSOKNAK, DE TÖBBGENERÁCIÓS REZIDENCIAKÉNT IS BETÖLTHETI FUNKCIÓJÁT

A HÁZ MAGÁNKLíNIKA, LUXUS APARTMAN, ÜGYVÉDI IRODA, VAGY CÉG SZÉKHELYÉNEK KIALAKÍTÁSÁRA IS TÖKÉLETES!

Hívjon és győződjön meg erről személyesen is! +36 20 258 5752

Dream-Ing - Álomból otthont

Details of House

140 square meter

808 square meter

average

Self-contained house

Brick

n/a

n/a

Modern convenience

n/a

n/a

n/a

n/a