Apartment for sale, Miskolc

Home » Apartment for sale, Miskolc » Apartment for sale, Miskolc

67 800 000 Ft

€171 026
Details of advertiser

Sipos Imre

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text

Original text
Utolsó lehetőség Miskolc Rózsadombján!

Az Aulich utca közelében épülő Móga Liget Társasház 18 lakásos, változatos elrendezésű és szobaszámú, 50 m2 – 84 m2 közötti alapterületű, teraszos lakások leköthetők.

Lakószintenként 4 lakás lesz kialakítva, kivéve a legfelső szinten, ahol két, frekventált adottságú un. “penthouse” lakás található, melyhez egy nagyméretű U alakú 3 égtájas tetőterasz kapcsolódik.
A társasház alatt elhelyezkedő külön bejáratú teremgarázstól a panorámás tetőlakásokig, energiatakarékos, 8 személyes lift közlekedik. A pinceszinten kerülnek kialakításra korlátozott számban, a gépkocsi parkolók és tárolók. További lehetőség van a parkolást külső parkoló helyeken is megoldani.

A társasház monolit vasbeton pillérvázas, a pillérek között 30-as tégla kitöltő falazattal és 10 cm Dryvit hőszigeteléssel épül. Az ablakok, és a teraszra nyíló nagyméretű üvegajtók 3 rétegű üvegezéssel ellátott, dupla gumis tömítésű műanyag nyílászárók, belül fehér, kívül antracitszürke színben. A lakás helyiségeiben kizárólag padlófűtés készül. Az épület fűtését hőszivattyú által biztosított központi fűtésrendszer látja el, melynek a szabályzását és vezérlését az időjárás függvényében automatika végzi. Emellett minden lakás külön szabályozható okos termosztáttal és egyedi hőmennyiségmérővel rendelkezik, így mindenki számára komfortos hőmérséklet állítható be a nap minden szakában.

A társasháztól a városi buszközlekedés megállója 2 perces sétával, valamint az élelmiszerboltok, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, iskolák 5 percen belül elérhetőek.

A modern kor szellemében tervezett, kiváló hőszigetelésű, alacsony rezsijű otthonok változatos alapterülettel, elosztással kerülnek megépítésre.
Várható átadás 2024. június vége

További részletekért keresse irodánkat!

Details of Apartment

4th floor

Brick

In-house with unique meter

Excellent

Modern convenience

Newly built

48 square meter

n/a

Own

n/a

Panoramic

Map