Apartment for sale, Győr

Home » Apartment for sale, Győr » Apartment for sale, Győr

51 700 000 Ft

€131 969
Details of advertiser

Czuprák-Csehi Bettina

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text
I offer for sale a 74 sqm, 3-room apartment with a beautiful view in the center of Győr. If you like hustle and bustle, if you want to live a few minutes away from everything, or if you are just looking for a safe investment, then this apartment is an excellent choice for you. The apartment is located on the first floor, has 3 bedrooms, two of which have balconies, from which you can see one of the symbolic buildings of Győr, the City Hall. The third room has a French balcony. The kitchen is large, so a dining table can be conveniently placed in it, where the family can eat lunch together and celebrate together on family occasions. The bathroom is designed with a bathtub, the sink is located separately next to it, and there is also a small pantry next to it. If you would like

Original text
Megvételre kínálok egy 74nm-es, 3 szobás gyönyörű kilátással rendelkező lakást Győr belvárosában.
Ha szereti a nyüzgést, ha szeretne mindentől pár perces távolságra élni, vagy csak egy biztos befektetést keres, akkor ez a lakás kitűnő választás az Ön számára.
A lakás az első emeleten található, 3 hálószobával rendelkezik, melyek közül kettő erkéllyel is rendelkezik, melyre kilépve Győr egyik szimbólikus épületére, a Városházára látunk rá. A harmadik szoba francia erkéllyel rendelkezik. A konyha nagyméretű, így egy étkezőasztal is kényelmesen elhelyezhető benne, ahol a család közösen tudja elfogyasztani az ebédet, családi alkalmakkor együtt tud ünnepelni.
A fürdőszoba kádas kialakítású, a mosdó mellette külön található, és helyet kapott még mellette egy kis spájz is.
Ha szeretne

Details of Apartment

1st floor

Brick

Central

To be renovated

Modern convenience

n/a

74 square meter

n/a

n/a

n/a

n/a