House for sale, Kecskemét

Home » House for sale, Kecskemét » House for sale, Kecskemét

189 000 000 Ft

€494 001
Details of advertiser

Vargáné Polyakovszky Andrea

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text

Original text
Kecskemét belvárosában, Kiskert tér közelében „passzív” kertes családi ház (orvosi rendelővel) sürgősen eladó kedvező áron.
Kecskemét belvárosának csendes, megújult utcájában, a Kiskert tér közelében található hangulatos ház 1995-ben épült. A fa nyílászárók hőszigetelő üvegezéssel készültek.
A ház fűtését és melegvíz ellátását korábban 2 db gázkazán biztosította, azonban a fűtésrendszert februárban átalakították, napelemeket szereltek fel és hőszivattyút építettek be, amelyek kiváltják az eddig használt kazánokat és így rendkívül gazdaságos üzemeltetést tesznek lehetővé ún. passzív házzá átminősülve.
Ezenkívül klímaberendezéssel is rendelkezik a ház.
A családi ház összterülete 353 nm, amelyből a külön bejáratú orvosi rendelő 75 nm.
A földszinten egy tágas, kertre néző, hatalmas ablakokkal rendelkező, kandallós cserépkályhával is működtethető nappali található, amely egy 30 nm-es, félig fedett, kertkapcsolatos teraszra nyílik. A kert szépen rendezett, csendes és bensőséges hangulatú, egyebek mellett japán cseresznyefa díszíti. Ezen a szinten még egy 16 nm-es hálószoba is van, továbbá étkezőkonyha kamrával, kádas, ablakos fürdőszoba valamint WC és háztartási kazán helyiség található.
Az emeleten egy 35 és egy 9 nm-es szoba van, továbbá fürdőszoba, gardrobe, WC helyiségek. A nagyobbik szobához 17 nm-es terasz is tartozik. Ezen a szinten kapott helyet a 75 nm-es orvosi rendelő, amelynek külön bejárata van 2 rendelő szobával, 2 váróhelyiséggel és egy WC is tarozik hozzá. Ez a szint alkalmas lehet arra is, hogy egynapos sebészeti beavatkozást igénylő betegek egy éjszakát itt tölthessenek el.
A manzárd szinten is van egy orvosi rendelő váróval, wc-kel és zuhanyozóval.
Autóbeállási lehetőség 2 autó részére biztosított.
A ház több generációs családi háznak, orvosi rendelőnek, szépségszalonnak, irodaháznak is tökéletes.
Videóbejárást igény esetén küldök. Az ingatlan tehermentes.
Várom megtisztelő érdeklődését akár hétvégén is.
You can contact me in English as well even in the weekends.

Details of House

353 square meter

367 square meter

good

Self-contained house

Brick

Other

n/a

Double convenience

n/a

n/a

3 floors

Non-furnished