House for sale, Kaposvár

Home » House for sale, Kaposvár » House for sale, Kaposvár

77 500 000 Ft

€198 891
Details of advertiser

dr. Pető Tamás

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text
We offer for sale a truly two-generation family house in one of the most popular residential areas of Kaposvár, in the North-West district. The apartment on the ground floor has a more bourgeois style, but it has been renovated. There is a corridor, a kitchen with a dining area, two very spacious rooms and one smaller one, a bathroom with a toilet and a pantry. This floor is heated by new type convectors. A separate staircase leading to the attic apartment starts from the covered terrace in the courtyard. On this level, there are 3 bedrooms to the right of a hallway with a built-in wardrobe, and at the end, a separate toilet with a hand basin and a nice bathroom. From the left side of the corridor, we enter the bright, south-facing, spacious living room, which is connected to a small, practical kitchenette equipped with modern appliances. This level is heated by underfloor heating. From the living room, we step out onto the spacious balcony, from where we can look down on the small but well-kept yard, in the corner of which is the garage with an electric gate. The house is currently used as two living quarters, but it is also suitable for the ground-floor part to function as an office or clinic, and the upstairs part to remain as an apartment. This is really the house where two generations can live together, but still separately.

Original text
Közkedvelt környéken!

CSOK MÁR CSAK ÉV VÉGÉIG!

Eladásra kínálunk Kaposvár egyik legnépszerűbb lakóövezetében, az Észak-nyugati városrészben, egy igazán kétgenerációs családi házat.

A földszinti lakrész inkább polgári stílusú, de felújított. Itt folyosó, étkezős konyha, két nagyon tágas és egy kisebb szoba, fürdőszoba wc-vel és egy kamra található. Ennek a szintnek a fűtéséről új típusú konvektorok gondoskodnak.

Az udvari fedett teraszról indul a tetőtéri lakáshoz vezető külön lépcső. Ezen a szinten egy beépített szekrényes folyosóról jobbra 3 hálószoba, végén pedig egy külön wc kézmosóval és egy szép fürdőszoba nyílik.
A folyosó bal oldaláról lépünk be a világos, délre néző tágas nappaliba, melyhez egy praktikus pici, modern gépekkel felszerelt konyhasarok kapcsolódik. Ezen szint fűtését padlófűtés biztosítja.

A nappaliból kilépünk a tágas erkélyre, ahonnan lenézhetünk a nem nagy, de gondozott udvarra, melynek sarkában került elhelyezésre az elektromos kapus garázs.

A ház jelenleg két lakórészként használt, de alkalmas arra is hogy a földszinti rész irodaként, rendelőként funkcionáljon az emeleti rész pedig megmaradjon lakásnak.

Ez tényleg az a ház, ahol két generáció együtt, de mégis külön élhet.

Details of House

180 square meter

400 square meter

good

Self-contained house

Brick

Convector

Central

Double convenience

21-50 years

n/a

1 floor

n/a

Map