House for sale, Budapest, District XVI

Home » House for sale, Budapest, District XVI » House for sale, Budapest, District XVI

179 000 000 Ft

€467 864
Details of advertiser

Varga István

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text

Original text
FELÚJÍTOTT HÁZ NAGY TELEKKEL !!!

Megvételre kínálok Budapest XVI. kerület Rákosszenmihály frekventált részén, 746 nm-es telken, délnyugati fekvésű, 3 + 3 félszobás + nappali, amerikai konyhás, nettó 240 nm-es, bruttó 290 nm-es, mélységében felújított családi házat.

Az ingatlan 1910-ben épült téglából, 2019-ben felújítottak, aminek keretében 10 cm-es dryvit szigetelés került a falakra, illetve beton födém, és még egy szint lett ráépítve. Nyílászárókból új thermo műanyagok lettek beépítve, kicserélésre kerültek a víz, villany vezetékek, megújult a fűtésrendszer (új kondenzációs kazán), illetve a hideg és meleg burkolatok is.

Udvara tiszta rendezett, melyen pázsit található, amiről automata öntöző rendszer gondoskodik és ásott kút lát el vízzel. Kert hátsó részében el kezdtek építeni egy kétállásos garázst, illetve egy kerti sütögetőt, aminek befejezése az új tulajdonosra vár.

Infrastruktúrája kiváló, pár perc sétára található buszmegálló (92,92A,144,996) illetve a közelbe van még több vásárlásra alkalmas bolt, termelői piac, polgármesteri hivatal, park is.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest!
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve, akár a normál munkaidő után is!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását hétvégén is! V.I

Details of House

240 square meter

746 square meter

renovated

Self-contained house

Brick

Termosifone

Central

Modern convenience

50+ years

n/a

2 floors

n/a

Map