Apartment for sale, Kaposvár

Home » Apartment for sale, Kaposvár » Apartment for sale, Kaposvár

13 000 000 Ft

€33 362
Details of advertiser

Lóki Norbert

Write message
Message has to be minimum 10 characters.
Description

Translated text
Kaposvár-Kaposfüred, for sale newly built condominium apartment! The property offered for sale does not have a license to use it, so its buyer can still use it at the time of purchase! The property has a living room + 2 rooms, a cozy kitchen, spacious bathroom. At the gallery level there is a separate parlor, ie sleeping area, bath. The property has brick-built wooden and plastic doors and windows, heating is provided by a circus boiler. It is located in a 5-unit condominium, in the enclosed courtyard there is a private parking lot for parking. The flat is currently in sale, ie laminated with parquet flooring and without painting. Travel time from Kaposvár is 4-5 minutes by car, local bus service is available if you prefer this type of travel.

Original text
Kaposvár-Kaposfüreden, eladó újépítésű társasházi lakás! Az eladásra kínált ingatlan használatba vételi engedéllyel nem rendelkezik, ezért vásárlója szoc.polt tud még igénybe venni a vásárláskor! Az ingatlan nappali+2 szobával, konyhával hangulatos, tágas fürdőszobával rendelkezik. A galéria szinten külön szülői részleg, azaz hálótér, fürdő található. Az ingatlan téglaépítésű, fa és műanyag nyílászárókkal rendelkezik, a fűtést cirkó-kazán biztosítja. Egy 5 lakásos társasházban helyezkedik el, a zárt udvarban saját parkoló biztosítja a parkolást. A lakás jelenlegi állapotában eladó, azaz, laminált parketta burkolatok és festés nélkül.
Kaposvárról az utazási idő 4-5 perc gépkocsival, helyi járatos busz áll rendelkezésre, ha valaki ezt az utazási formát preferálja.

Details of Apartment

n/a

Brick

Termosifone

n/a

Modern convenience

6-10-years

93 square meter

n/a

n/a

n/a

n/a